Samsung Galaxy Week op Media Markt en Saturnus: Mobiele telefoons goedkoper dan ooit.

Samsung koopjes op de Galaxy Week van de Media Markt en Saturnus: Beide winkels geven u een btw-geschenk bij aankoop van tal van Samsung-producten. Dit betekent dat u ook kunt besparen op reeds gereduceerde Galaxy smartphones, wearables en accessoires. We zullen de beste aanbiedingen voor u vinden.

Smartphones uit het populaire Galaxy assortiment, Samsung’s legendarische opvouwbare mobiele telefoon, slimme horloges en accessoires voor Samsung producten zijn nu sterk gereduceerd op de Media Markt en Saturnus. De twee retailers elimineren de 16 procent omzetbelasting op de aankoop van geselecteerde producten. Deze korting heeft betrekking op het inbegrepen BTW-gedeelte dat verschuldigd zou zijn op de toegekende prijs. In feite komt de korting dus overeen met een korting van bijna 14 procent. We hebben de aanbiedingen bekeken en echte koopjes voor u uitgezocht. Beste Online Casino Mobiel Apps 2020.

De Samsung Galaxy A51 is nu betaalbaarder dan ooit. Voor minder dan 250 euro krijg je de beste mid-range smartphone die momenteel op de markt is.

Dit wordt ook bevestigd door Stiftung Warentest in hun test (06/2020): daar scoort de Melkweg A51 “Goed (2.3)”. De testers omschrijven het middelste model als “de beste mobiele telefoon onder de 400 euro”. De details en de andere testresultaten zijn hier te lezen.

De dual SIM-smartphone is bijzonder indrukwekkend met zijn 6,5 inch Super AMOLED-display en de grote 4000 mAh-batterij, die tot 40 uur meegaat op één lading. De Galaxy A51 werkt met de Exynos 9611 processor, die samen met het huidige Android 10.0 besturingssysteem zorgt voor voldoende snelle prestaties. De RAM van 4 gigabyte zorgt hier ook voor.

Het interne geheugen heeft een capaciteit van 128 gigabyte en kan met een geheugenkaart worden uitgebreid tot 512 gigabyte. De Galaxy A51 is uitgerust met een quad-camera: De hoofdcamera heeft 48 megapixels, de zelfcamera 32 megapixels. Al met al zijn de camera’s goed; alleen bij weinig licht is beeldruis zichtbaar.

Daarom raden wij de Samsung Galaxy A51 aan.

De Samsung Galaxy A51 is momenteel het beste mid-range model op de markt. Voor nog beter uitgeruste smartphones moet je veel dieper in je zak graven. De prijs van minder dan 250 euro is ook lager dan ooit: in vergelijking met de RRP bespaart u meer dan 100 euro. Mehr infos gibts auf allvideoslots.com.